Ontbijtkoekjes

Dit recept kun je al de avond van tevoren voorbereiden (dit is eigenlijk het lekkerst!) Ook heb ik al weleens het mengsel gemaakt en weggezet in de koelkast. Elke keer dat ik dit wilde eten heb ik een paar koekjes afgebakken. Zo zijn ze altijd kakelvers!

Benodigdheden:
Bakpapier, kom en vork

Ingrediënten:
100 gr havermout
100 gr volkoren speltmeel
2 bananen
1 ei
100 gr rozijnen
40 gr kokosrasp
2 el citroensap
2 tl wijnsteenbakpoeder
Snufje zout

Zo maak je het:
– Prak de bananen en meng alle anderen ingrediënten hier doorheen, zodat er een plakkerig mengsel ontstaat.
– Zet dit nu weg in de koelkast.

– Zodra je de koekjes wil afbakken verwarm je de over voor op 175 graden.
– Bekleed een bakblik met het bakpapier.
– Kneed het deeg nogmaals door en vorm koekjes ca. 8 stuks.
– Bak de koekjes nu gedurende 20 minuten af.
– Bewaar de koekjes eventueel afgedekt in de koelkast.

Geniet ervan♥