Aanbod

Kennismakingsgesprek

altijd gratis

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en zal veelal telefonisch plaatsvinden. In dit gesprek leg ik uit wat ik doe. Ik bevraag jou wat doel(en) zijn, zodat ik een beeld krijg wat ik voor je kan betekenen en dit bespreek ik (waar mogelijk) ook meteen met je. Tevens kunnen we direct ontdekken of er een klik is tussen ons. Dit is een voorwaarde om samen aan de slag te gaan.


Intake en Vitaliteitscheck


€ 95,-

Na het kennismakingsgesprek start ik altijd met een intake en een vitaliteitscheck. Hiermee krijg ik een duidelijk beeld van je huidige situatie en kan ik inzichtelijk maken welk aspect bij jou op dit moment de meeste aandacht vereist. Voorafgaand aan de afspraak vul je hiervoor een uitgebreide vragenlijst in, die we in het eerste gesprek uitvoerig bespreken, zodat ik mijn coaching goed kan afstemmen op jouw behoeften.


Coaching


€ 67,50 (per uur)

In een coachgesprek breng ik je aan de hand van een oefening, een gesprek en/of een ervaring tot inzichten. Deze inzichten maken je bewust van bepaalde gevoelens, gedachten, patronen, gewoontes die je mogelijk niet langer van dienst zijn. Hierdoor gaat er veelal een heel ander licht schijnen op jouw situatie en ben jij in staat om daar bewust anders mee om te gaan in de toekomst. Je krijgt stapje voor stapje de regie weer terug over wat jij echt wil en wie je wilt zijn.

Meestal zijn er meerdere coachgesprekken nodig om verder te komen. Mijn advies is om te starten met 4 keer coaching en van daaruit te kijken wat het voor je doet en hoe/of je verder wilt. Het is jouw traject, dus jij bepaalt altijd hoe en wat!


Leefstijl- & voedingsanalyse (incl. meting)


€ 95,-

Voor een leefstijl- en voedingsanalyse vul je allereerst zelf een boekje in dat je van mij ontvangt. Hierin beantwoord je diverse vragen die te maken hebben met eten, drinken, slapen, ontspannen en bewegen. Tijdens een gesprek zullen we dit helemaal doorlopen en bespreken, waar nodig vraag ik om verduidelijking. Op deze manier krijg ik een helder beeld van jouw voedingspatroon en leefstijl en kan ik je gerichte adviezen geven om hierin punten te verbeteren. Ook leg ik je uit hoe bepaalde lichaamsfuncties werken, zodat je weet waarom iets wel of niet handig is om te doen. Ik richt me hierbij zoveel mogelijk op het overbrengen van kennis, zodat je in staat bent om zelf veranderingen aan te brengen.

Lichaamsmeting

Meten is weten! Daarom doe ik, wanneer jouw doel te maken heeft met het werken aan een betere lichaamssamenstelling) aan het begin en aan het einde van een leefstijltraject altijd een lichaamsmeting. Dit houdt in dat je schoenen en sokken uit mag trekken en op mijn geavanceerde weegschaal komt te staan. Deze meet o.a. je vet- en spierpercentage. Ook je gewicht en BMI wordt gemeten. Zo kunnen we zien of er gedurende het traject iets verandert in je lichaamssamenstelling. Ook zijn er andere manieren waarmee ik meet/check of je vooruitgang boekt in het traject.

Bovenstaande prijzen zijn voor particulieren.
Mijn consulten zijn vrijgesteld van BTW.

Bent u zakelijk geïnteresseerd in mijn aanbod? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.