Cursussen

De Vitalitaart workshops bieden jou de unieke kans om op een ontspannen en plezierige manier meer te leren over vitaliteit, terwijl je tegelijkertijd, gezellig met elkaar en met je handen bezig bent om een mooie en vooral lekker taart te maken. Het is een ervaring die niet alleen je smaakpapillen zal prikkelen, maar ook je geest verfrist en verrijkt. Ik lees graag verder

 

 

Valt het leven je momenteel (stiekem) best zwaar?
Heb je veel draaiende te houden en daarbij het gevoel dat je harde schrijf een beetje te vol is?
Hoe kan het toch dat je die constante druk voelt of snel overprikkelt bent? Als je daar over na gaat denken realiseer je je dat het toch eigenlijk allemaal wel mee valt. Je doet toch óók allemaal leuke dingen?
Je bent er in elk geval klaar mee en wilt er wel eens iets aan doen. Maar wat? lees dan verder

 

 

Jij hebt al best vaak gelezen over gezonde voeding en leefstijl. Je kunt best bedenken wat dat inhoudt en hebt het zelfs al vaak toegepast in de vorm van een dieet of streng sportregime. Maar toch verval je steeds weer in oude patronen. Hoor je veel om je heen en zie je door de bomen het bos niet meer. Misschien heb je gewoon de behoefte om alles weer eens op te frissen? Herken jij jezelf hierin? lees dan verder.

 

 

Doe mee aan de 100% Challenge!
Een maand lang heb jij een eigen gekozen doel waar je voor 100% voor gaat, dat je voor 100% wilt halen en waar jij je 100% aan gaat houden (of in elk geval is dat je bedoeling).
Je komt samen met je mede-challengers in een WhatsApp-groep, waarin ik jou en de anderen stimuleer en informeer met dagelijkse berichten.
 Lees hier verder.