Aandacht voor jou

Ben jij moeder en heb je jonge kinderen?
Loop jij jezelf nogal eens voorbij en heb je geen idee hoe je dat praktisch anders zou kunnen doen?

Of weet je wel hóe, maar is dat iets dat altijd op de laatste plaats komt (en waar dus geen tijd voor overblijft), want er moet zoveel…

Ik weet het nog goed, een aantal jaar geleden als moeder van 3 jonge kinderen. Ik stond altijd paraat voor hen, voor het gezinsleven en had daarbij veel ballen in de lucht te houden. Men dacht dat ik dat allemaal wel even deed, maar niets was/is minder waar.

Eigenlijk wist ik niet meer wie ík nog was, wat ík nodig had en nam ook niet de tijd om daarbij stil te staan. Daarbij moest er vooral héél veel.

Herken je dit?

Om jou éven uit deze ratrace te halen bied ik een ochtend aan: (met)  a a n d a c h t   v o o r   j o u ”. (zodat je er daarna weer beter voor je gezin kunt zijn).

Op een woensdag- óf vrijdagochtend (zie data verderop) van 9.15-12.15 uur komen we samen met een kleine groep (4-8) moeders en bied ik je in een fijne sfeer échte tijd en aandacht voor jezelf. Dit doen we d.m.v. ervaringsgerichte oefeningen die je helpen even los te komen van al het “moeten”. Je móet dus niks die ochtend, je mag je helemaal laten meevoeren.

Voel of denk jij dat dit écht iets is dat jij nodig hebt?
Meld je snel aan, want vol=vol

Data:
vrijdag 9 september 2022 (inschrijving gesloten)
woensdag 14 september 2022 (inschrijving gesloten)
woensdag 5 oktober 2022
vrijdag 14 oktober 2022
Kosten: €35 incl. koffie/thee/water en een versnapering
Locatie: Waardsedijk-Oost 21 (o.v.b.)
Inloop: vanaf 9.00 uur
Parkeren: er is beperkte parkeergelegenheid, laat me even weten als je daarvan gebruik wilt maken. Kom bij voorkeur op de fiets.

O n t – M O E T – e n  we elkaar dan?

Als je goed voor jezelf zorgt, kun je er ook beter voor een ander zijn.

-Barbara Griffioen-

Ervaringen van klanten

+ Ik kan iedereen deze cursus aanraden.
Natuurlijk moet je het je zelf tot je laten doordringen en jij doet er zelf mee wat je prettig vindt. Maar door de inzichten van Barbara blijven de tips goed hangen.

+ Het was fijn om te kunnen delen met en in een groep… en gezellig.

+ Ik heb veel eyeopeners gehad waardoor het plaatje weer “heel” wordt.

+ Barbara is toegankelijk en een prettige vrouw, waar je je snel op je gemak bij voelt.

+ Het volgen van een cursus bij Barbara geeft je in een korte periode inzicht om de vinger op de zere plek te leggen en deze tegelijkertijd ook constructief aan te pakken. Barbara is laagdrempelig waardoor je je snel op je gemak voelt. Met behulp van haar kennis geeft ze je inzicht in je valkuilen, geeft je bijpassend constructief advies en zinvolle tips. Doordat je alle nieuw verworven kennis direct in de praktijk kan toepassen heb je snel het gevoel goed voor jezelf bezig te zijn!

+ Barbara is een prettige vrouw. Ze is super eerlijk en als ze iets niet weet verkoopt ze geen flauwekul.