Leefstijlcoach

Met leefstijlcoaching richt ik me op het lichaam, fysiek quotiënt (FQ).

Door middel van een leefstijl- en voedingsanalyse kijken we naar je huidige gewoontes en patronen op het gebied van voeding, beweging, slaap en ontspanning.

Zo bepalen we samen op welke gebieden jij je leefstijl zou kunnen verbeteren om deze te optimaliseren.

Met als doel:

  • Je ervaart meer energie
  • Je slaapt beter
  • Je leeft volgens een gezonder voedingspatroon
  • Je beweegt meer, effectiever en anders
  • Je darmwerking verbeterd
  • Je hebt geen/minder buikpijn en niet meer zo’n opgeblazen gevoel
  • Je hebt een gezondere huid
  • Je hebt een gezonder gewicht
  • De kans op welvaartsziekten is kleiner

Ik geef je kennis en adviezen die jij direct kunt inpassen in jouw leefstijl.
Daarbij houd ik rekening met je (on)mogelijkheden en speel ik in op veranderingen die het beste bij jou passen.

Jij hebt en houdt de regie, jij voert veranderingen wel of niet door en bepaalt daarmee te allen tijde wat het beste bij jou past. Zo ontstaat een nieuwe leefstijl, op maat gemaakt voor jou en geïntegreerd door jou. Onder begeleiding en met ondersteuning van mij.

Ervaringen van klanten

Ik merkte dat ik veel problemen met mijn huid had, en daarvoor ging ik eigenlijk naar Barbara om te kijken wat er mentaal nodig was om mijn huid te verbeteren, ondertussen was ik ook bezig met afvallen wat maar niet lukte.

Ik koos voor Barbara omdat haar website en aanpak aansloot bij mijn problemen. Samen hebben we gekeken waar de problemen vandaan kwamen en hoe deze te verhelpen waren. Uiteindelijk zijn we met veel meer aan de slag gegaan dan alleen mijn huid problemen en het afvallen. Barbara bracht mij op nieuwe inzichten met haar veelzijdige methodes, van meditatie tot praten tot in kleine stapjes opdrachten uitvoeren. Zoals bijvoorbeeld om meer te ‘drinken’ (water en thee), wat ik normaal gesproken te weinig deed te integreren in mijn levensstijl om zo mijn huid te verbeteren. Ik merkte tijdens de sessies dat ik me steeds zelfverzekerder voelde en dat ik steeds meer bewust werd van mijn doen en laten. Ik voelde me bij haar op mijn gemak, je komt al binnen in een huiselijke omgeving wat deze vorm van hulpverlening en coaching meteen laagdrempelig maakt.

Na een tijdje merkte we dat we mijn doelen redelijk hadden behaald alleen dat er in mijn hoofd nog veel blokkades waren, Barbara heeft me toen met haar expertise doorverwezen naar een kinesoloog waarvan zij dacht dat dat mij zou kunnen helpen. En daar had ze gelijk in, maar ik denk niet dat ik er zo open minded in zou staat zoals nu, als ik niet eerst bij Barbara was geweest en bewust was geworden van die blokkades. Dus daar ben ik Barbara erg dankbaar voor.

– Judith – mei 2022

Ik heb Barbara ervaren als een open, warm, benaderbaar persoon. Mijn doel was wat afvallen en meer energie ervaren. We hebben goed gekeken naar wat ik at op een dag. Door de uitleg, wat er op een dag goed gaat en wat verbeterd kan worden, heb ik goede stappen kunnen maken. Recepten en tips etc. kwamen altijd via de mail nog eens voorbij. Fijn dat je me op de goede weg hebt geholpen Barbara!

– Alette 56 jaar –

Ik heb zeer goede ervaringen met Barbara als leefstijl coach. Ik vind haar een heel warm en toegankelijk persoon. Een paar maanden geleden ben ik gestart met een traject. In eerste instantie voor mijn huidproblemen. Al na één gesprek kon ik gelijk aan de slag. Ik ben veel verder gekomen dan alleen een verbetering van mijn huid. Ik heb mijn voedingspatroon structureel veranderd, ben een aantal kilo’s lichter en heb meer inzicht waarom ik bepaalde keuzes maak(te). Ik zit weer een stuk lekkerder in mijn vel!

– Anja 47 jaar-