Vitalitaart

Ontdek de perfecte mix van vitaliteit en plezier met Vitalitaart workshops!

De Vitalitaart workshops bieden jou de unieke kans om op een ontspannen en plezierige manier meer te leren over vitaliteit, terwijl je tegelijkertijd, gezellig met elkaar en met je handen bezig bent om een mooie en vooral lekker taart te maken. Het is een ervaring die niet alleen je smaakpapillen zal prikkelen, maar ook je geest verfrist en verrijkt.


Herken je dit ook?

Je bent moeder van een stel lieve, leuke, misschien niet altijd makkelijke, maar wel geweldige kids.
Je partner werkt veelal en doet zijn/haar best om er ook voor de kinderen te zijn, maar het meeste komt toch wel op jouw schouders terecht. Jij hebt ook je werk en vindt die combinatie met het gezin lastig, want je wilt graag een goede moeder zijn die er voor haar kinderen is.
Toch voel je dat je bezwijkt onder alles dat je als moeder, partner, werknemer, ZZPer moet. Eigenlijk zou je hier wel meer ontspanning in willen ervaren en weer meer tijd en aandacht voor jezelf willen hebben. Het woord “moeten” komt je de strot uit, maar ja er moet nu eenmaal zoveel…
En dat hangt allemaal in jouw hoofd, op lijstjes en je weet niet hoe dit allemaal te managen.
Het is nooit goed genoeg . Je bemerkt dat je gaat zeuren naar je partner en je bent snel boos en geagiteerd naar je kinderen. Als je ’s avonds ein-de-lijk op de bank zit ben je uitgeteld.

En in de ochtend begint de hele riedel weer van voren af aan. Wat een sleur!

Je snakt ernaar om die lieve, relaxte moeder te zijn. Die het gevoel heeft dat wat ze doet, goed genoeg is. Dat to-do lijstjes verdwijnen als sneeuw voor de zon of in elk geval korter worden i.p.v. langer, zodat jij overzicht en vooral rust in je hoofd en lijf krijgt.
Er ontstaat ruimte voor jou, voor me-time. Je hebt energie om te doen wat voor jou belangrijk is en je bent blij met hoe je leven loopt op dit moment. ’s Avonds een boekje voorlezen aan de kinderen, geen probleem. Een leuke knutselactiviteit bedenken, kom maar door. Zelfs voor een avondwandelingetje met een vriendin heb jij nog energie.
Jij bent weer die liefhebbende, ontspannen partner, die veelal lol heeft in het leven. Is er een keertje tegenslag dan ben jij veerkrachtig genoeg om snel te herstellen.

Stel je dan nu eens voor:
Een gezellige setting waarin je samen met andere vrouwen (misschien wel je vriendinnen) je eigen, heerlijke marsepeintaartje maakt. Máár, nu gaat het verder dan alleen maar het opbouwen en versieren van een taartje. Tijdens deze workshops gaan we op een luchtige manier dieper in op belangrijke thema’s rondom welzijn en vitaliteit. We prikken wat om te kijken hoe het er bij jou voorstaat (ben je al gaar 😉). We delen ervaringen, verkennen nieuwe inzichten en vooral, we hebben plezier! De ideale mix terwijl we samen bezig zijn. Deze workshops zijn niet alleen een gelegenheid om je creativiteit te prikkelen en lekker in het hier en nu bezig te zijn, maar ook om te leren en te groeien op persoonlijk vlak.


Ervaringen van klanten

 • Ik geniet altijd enorm van de taartenworkshops bij Barbara. Lekker in het nu met mijn handen bezig zijn, samen met andere dames. Even niks anders moeten.
 • Door Barbara ben ik uit mijn comfortzone gestapt, dat had ik van te voren niet kunnen bedenken of gedurfd. Mijn leven is een stuk leuker, omdat ik nu meer aan mijzelf denk; wat vind ik leuk, wat vind ik belangrijk en waar krijg ik energie van.

Na het volgen van Vitalitaart

 • Heb je zélf een leuk en lekker taartje gemaakt
 • Voel je je ontspannen door de gezellige avond die je hebt beleefd
 • Ervaar je herkenning van en bij andere vrouwen
 • Heb je de tijd genomen voor jezelf,( zodat je weer energie hebt om er ook weer voor anderen te zijn)
 • Heb je ervaren hoe het is om in het hier en nu bezig te zijn en los te komen van alle lijstjes in je hoofd
 • Heb je nieuwe inzichten opgedaan (waarmee je daadwerkelijk iets kunt veranderen aan je huidige situatie)
 • Ben je gegroeid op persoonlijk vlak, (dus vanaf nu kun je het anders aanpakken)
 • Ben je de bewust van de keuzes die je maakt, zodat je ook bewust andere keuzes kunt maken)
 • Heb je plezier beleefd, zodat je met een tevreden gevoel je bed in stapt en de dag van morgen weer aan kunt

Trakteer jij jezelf op een onvergetelijke ervaring én een taartje?

Ervaringen van klanten

 • In een tijd dat ik bijna ‘overliep’ ondersteunde Barbara mij. Dat deed ze door iedere keer goed te kijken hoe ze kon aansluiten bij mijn behoeften en vragen en daar mooie en gevarieerde werkvormen en interventies op aan te bieden. Daardoor stond ik stil bij mijn eigen wensen en kon ik met een andere blik kijken naar de situatie en de mogelijkheden
  Barbara biedt professionele begeleiding op een warme en veilige manier. Het heeft mij steun en perspectief geboden.
 • Ik ging altijd weer met een goed gevoel weg en denk nog vaak terug aan de gesprekken en de tips die ik heb gekregen. Ik pas deze nog regelmatig toe en dat maakt mij weer wat zekerder en rustiger.
 • Bedankt voor de veiligheid en het vertrouwen!
  Je hebt me wel op het juiste spoor gezet. Me meer in mijn lijf gekregen met o.a. ademhalingsoefeningen.

Data en thema’s:
Vrijdag 19 april – 19.00 -22.30 uur – Geniet van het hier en nu
Vrijdag 31 mei – 19.00 -22.30 uur Vind de juiste balans in jouw energielevel
Vrijdag 5 juli – 19.00 -22.30 uur Ontdek of genieten met en zonder suiker mogelijk is
Woensdag 24 juli – 19.00 -22.30 uur Ontdek of genieten met en zonder suiker mogelijk is (extra ingelast)
Vrijdag 13 – september 19.00 -22.30 uur – Leer over het belang van een goede ademhaling
Vrijdag 11 oktober – 19.00 -22.30 uur Ontdek wat voeding doet voor jou en je lichaam
Vrijdag 8 november – 19.00 -22.30 uur Ontdek hoe je beter kunt slapen

Kosten:
Losse deelname €85

Lust jij wel vaker per jaar een zelfgemaakte taart en wil je je in meerder thema’s van vitaliteit verdiepen? Doe 4x mee voor €320, 5x voor €375 of 6x voor €420

Praktisch:
Je hoeft alleen een schort en goede zin mee te nemen en je krijgt de taart in een doosje mee naar huis.

Locatie:
Noord-Linschoterzandweg 46 te Snelrewaard
(voldoende parkeerplek aanwezig)

Als moeder van 3 kinderen heb ik zelf ervaren hoe moeilijk het is om voor mezelf te zorgen in tijden van geleefd worden met jonge kinderen en de vele ballen daaromheen die ik hoog te houden had. Ik sprak daar vaker over met andere moeders en we vonden dan altijd zoveel (h)erkenning bij elkaar, dat heb ik als zeer prettig en helpend ervaren. Ik was niet de enige.
Hoe het dan anders moest, dat wist ik ook niet. Tot ik me ging verdiepen in vitaliteit.

Vitaliteit betekent voor mij veel meer dan alleen het hebben van een gezond voeding-,  beweeg- en slaappatroon. Voor mij gaat het ook over lekker in je vel zitten en voldoende ontspanning vinden tijdens “alle ballen die we hoog te houden hebben”. Veerkrachtig zijn door snel weer te kunnen herstellen na een periode van stress, zodat je weer goed in je energie komt te zitten. Het hebben van een positief gedachtenpatroon, welke je helpt om te genieten en te zijn in het hier en nu. Ook het leiden van een zinvol leven en de dingen doen die jou een goed gevoel geven, vallen hier voor mij onder.

Taart maken is mijn hobby!
Het ontspant, helpt me in het hier en nu te zijn én ik word er reuze blij van als ik andere mensen hiervan zie smullen. Inmiddels is mijn hobby uitgegroeid tot het maken van kinder-, jubileum- en bruidstaarten of al wat er te vieren is met taart voor anderen tot het geven van workshops.
Omdat ik in de workshops altijd zie hoe blij mensen daarvan worden, hoe het ze tot rust brengt en plezier geeft, heb ik besloten deze passie met mijn passie voor vitaliteit te verbinden.