Tarieven

Kennismakingsgesprek

€ 0,-

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en zal veelal telefonisch plaatsvinden. In dit gesprek leg ik uit wat ik doe. Ik bevraag jou wat doel(en) zijn, zodat ik een beeld krijg wat ik voor je kan betekenen en dit bespreek ik (waar mogelijk) ook meteen met je. Tevens kunnen we elkaar even aftasten om te ontdekken of er een klik tussen ons is waardoor we beiden kunnen bepalen of de basis om samen aan de slag te gaan goed is.

Intake en Vitaliteitscheck

€ 75,-

Na het kennismakingsgesprek start ik in principe altijd met een intake en een integrale vitaliteitscheck. Hiermee krijg ik een duidelijk beeld van je situatie en kan ik inzichtelijk maken welk aspect bij jou op dit moment de meeste aandacht vereist. Hierbij kijk ik naar de zo geheten verschillende Q’s uit het ‘integrale Mark-Model’ (zie afbeelding). Voorafgaand aan de afspraak vul je hiervoor een uitgebreide vragenlijst in, die we in het eerste gesprek uitvoerig bespreken, zodat ik de juiste interventies kan gaan inzetten in de vervolgafspraken.

Dit balans model is ontwikkeld door MARK Leefstijl & Vitaliteit

Coaching

€ 55,-

In een coachgesprek breng ik je aan de hand van een oefening, een gesprek of een ervaring tot inzichten. Deze inzichten kunnen je bewust maken van bepaalde gevoelens, gedachten, patronen, gewoontes die je mogelijk niet van dienst zijn om veranderingen in jouw leefstijl en vitaliteit te integreren. Hierdoor gaat er veelal een heel ander licht schijnen op een situatie en ben jij in staat om daar bewust anders mee om te gaan in de toekomst. Je krijgt weer de regie over jouw keuzes, wat jij echt wil en wie je wilt zijn.

Meestal zijn er meerdere coachgesprekken nodig om verder te komen. Wanneer je hiervoor kiest ben je overall iets voordeliger uit

Coaching pakket 4x 1 uur
Coaching pakket 6x 1 uur

€ 200,-
€ 300,-

Leefstijl- & voedingsanalyse (incl. meting)

€ 75,-

Voor een leefstijl- en voedingsanalyse vul je allereerst zelf een boekje in dat je van mij ontvangt. Hierin beantwoord je diverse vragen die te maken hebben met eten, drinken, slapen, ontspannen en bewegen. Tijdens onze eerste afspraak zullen we dit helemaal doorlopen en bespreken., waar nodig vraag ik om verduidelijking. Op deze manier krijg ik een helder beeld van jouw voedingspatroon en leefstijl en kan ik je gerichte adviezen geven om hierin punten te verbeteren. Ook leg ik je uit hoe bepaalde lichaamsfuncties werken, zodat je weet waarom iets wel of niet handig is om te doen. Ik richt me hierbij zoveel mogelijk op jouw mogelijkheden, wat is haalbaar voor jou en wat kun jij daadwerkelijk aanpassen.

Lichaamsmeting

Meten is weten! Daarom doe ik, wanneer jouw doel te maken heeft met het werken aan een betere lichaamssamenstelling) aan het begin en aan het einde van een leefstijltraject altijd een lichaamsmeting. Dit houdt in dat je schoenen en sokken uit mag trekken en op mijn geavanceerde weegschaal komt te staan. Deze meet o.a. je vet- en spierpercentage. Ook je gewicht en BMI wordt gemeten. Zo kunnen we zien of er gedurende het traject iets verandert in je lichaamssamenstelling. Ook zijn er andere manieren waarmee ik meet/check of je vooruitgang boekt in het traject.

E-coaching

€ 85,- per maand

  • 1 week gratis uitproberen
  • begeleiding via een app
  • uitgebreide intake
  • communicatie via de berichtenservice en videobellen
  • de loopduur is gemiddeld 6 mnd.

Aanvullende mogelijkheden


Supermarktsafari  (per 30 min)
Koel-/keukenkast check (per 30 min)
Lichaamsmeting (gewicht, BMI, spier%, vet%, visceraal vet) (15 min)


€ 30,-
€ 30,-

€ 15,-

Bovenstaande prijzen zijn voor particulieren.
Mijn consulten zijn vrijgesteld van BTW.

Bent u zakelijk geïnteresseerd in mijn aanbod? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.