De pakketten

Bewust Gezonde Start

Je maakt een eerste stap naar een gezondere leefstijl. Jouw doel kan bijvoorbeeld zijn dat je een beter slaappatroon, meer energie, een gezonder voedingspatroon, een gezond beweegpatroon, meer kennis over voeding en/of een gezondere lichaamssamenstelling bereikt.

Dit traject duurt ca. 4 maanden. Na het kennismakingsgesprek volgt een leefstijl- en voedingsanalyse. Een maand later hebben we een eerste coachgesprek waarin we kijken wat al lukt en wat nog niet. Twee maanden later doen we dit nogmaals en kijken we waarmee je blijft doorgaan en welke stap(pen) je mogelijk nog kunt zetten. Een lichaamsmeting is onderdeel van dit traject.

Desgewenst kan het pakket uiteraard worden uitgebreid met losse consulten. Ook een aangepast pakket op maat is in overleg altijd mogelijk.

Gezonde Leefstijl

Dit pakket bouwt voort op het ‘Bewust gezonde Start’ pakket. Door de langere duur van dit traject ga je een diepgaander verandertraject aan. Vooral voor mensen met welvaartsziekten zoals obesitas, diabetes type 2, hart- en vaatziekten is dit pakket zeer geschikt. Je leefstijl veranderen is niet gemakkelijk en zal met ups en downs gaan, daarom is het langduriger volgen en begeleiden van het verandertraject erg belangrijk.

Dit pakket heeft dan ook de duur van 1 jaar. Het bestaat uit een kennismakingsgesprek, een leefstijl- en voedingsanalyse en 5 keer een coachgesprek waarin we kijken wat lukt, waar knelpunten zijn en welke stap(pen) je mogelijk nog kunt zetten om je doel(en) te bereiken. Een lichaamsmeting aan het begin, halverwege en aan het einde is onderdeel van dit traject.

Desgewenst kan het pakket uiteraard worden uitgebreid met losse consulten. Ook een aangepast pakket op maat is in overleg altijd mogelijk.

Vitaal Gezond

Wil jij meer uit je leven halen, door je prettiger, gezonder en vitaler te voelen? Wil je optimaal functioneren in je werk, (sport)prestaties of het dagelijks leven? Dan komt het aan op het leren van vaardigheden en het managen van uitdagingen op verschillende vlakken zoals: gedachten en overtuigingen (IQ), emoties en gevoelens (EQ), identiteit, kernwaarden en bezieling (SQ).

Met een integrale Vitaliteitscheck gaan we op zoek op welk vlak jouw uitdagingen liggen op dit moment. Vervolgens begeleid ik je in 3 coachgesprekken naar nieuwe vaardigheden om de regie te krijgen over jouw ontwikkelpunten. Dit traject duurt ca. 4-6 maanden.

Het traject wordt altijd voorafgegaan door een kennismakingsgesprek en kan uitgebreid worden met losse consulten. Ook een aangepast pakket op maat is in overleg altijd mogelijk.

Grip op Vitaliteit

Dit meest uitgebreide pakket geeft je de mogelijkheid om grip te krijgen op je algehele vitaliteit. Naast de vitaliteitscheck, doen we ook een leefstijl- en voedingsanalyse zodat jij van alle aspecten weet hoe je ervoor staat en een beeld hebt waaraan je nog kunt werken. Door de uitgebreidheid van het pakket met 5 coachgesprekken kunnen we aan ieder aspect ruimschoots de aandacht geven.

Dit traject wordt voorafgegaan door een kennismakingsgesprek en neemt ca. 9-12 maanden in beslag. Het geeft je de gelegenheid om echt een transformatie door te maken. Ook wel ‘de wasstraat’ genoemd. Aan alle Q’s uit het ‘Integrale Mark-Model‘ wordt geborsteld, geschrobd, geboend en uiteindelijk gepolijst, waardoor je na deze periode als een nieuw mens de wereld zult betreden. Je hebt het heft in eigen hand en daarmee grip op jouw vitaliteit.

Ook hierbij is een uitbreiding met losse consulten mogelijk of kan een aanpassing op maat worden gedaan.

E-coaching

Deze manier van coaching biedt de mogelijkheid om op ieder gewenst moment van mijn begeleiding gebruik te maken.

Na aanmelding in de app, beschik je over een digitale coachplek waar opdrachten die aansluiten op jouw doelen voor je klaarstaan. Geheel aangepast aan jouw wensen en (on)mogelijkheden.
Communiceren doen we door elkaar berichten te sturen in de app. Ook hebben we ca. 1x per 2 weken contact d.m.v. videobellen om te bespreken wat er goed gaat en wat er beter kan.

Kortom, een ideale manier van werken aan jouw vitaliteit wanneer je op werkdagen moeilijk tijd kan vrijmaken om bij mij in de praktijk te komen én wanneer je wel wat extra stimulans kunt gebruiken. We maken kleine stapjes in dit traject, maar we hebben intensiever contact. Dus een stok achter de deur kun je hierin zeker vinden.